Meest gestelde vragen

Hoe werkt EchtGratis.nl

Als u op de homepage van onze website kijkt kunt u direct alle categorieën zien waarin wij aanbiedingen en gratis producten weergeven. Dit zijn aanbiedingen van externe aanbieders, maar dan verzameld op één website. Uw voordeel? Dankzij onze website kunt u de beste gratis producten en andere aanbiedingen verzameld terugvinden om te profiteren. Hiervoor hoeft u slechts op een aanbieding te klikken, waarna u meteen naar een betreffende aanbieder kunt navigeren om producten of andere zaken te bestellen.

In sommige gevallen kan het zijn dat een aanbieder van gratis producten verzendkosten rekent. U krijgt de producten dan gratis thuisgestuurd, maar moet dan wel de verzending betalen. Dit is niet in alle gevallen zo en staat dan ook altijd bij de acties zelf weergegeven. Wilt u vooraf weten of er verzendkosten betaald moeten worden? Raadpleeg dit dan altijd voordat u uw eventuele aanvraag definitief maakt.

Wanneer u interesse heeft in een aanbieding of gratis producten moet u altijd uw gegevens achterlaten. Niet bij ons, maar bij de betreffende aanbieder. Zij willen immers weten aan wie zij de producten toezenden en hebben uw adres nodig om dit te kunnen bewerkstelligen. Dit geldt ook voor producten van een erotische aard zoals bijvoorbeeld condooms. Wij moeten hierbij wel vermelden dat uw gegevens nooit door mogen worden verkocht aan derden en uw privacy in alle gevallen gerespecteerd wordt!

Aanbiedingen informatie

Als u de interesse heeft in één van de aabiedingen die u op onze site kunt vinden kunt u rechtstreeks naar de aanbieding navigeren. U wordt dan doorgestuurd naar de betreffende aanbieder om gelijk van een aanbieding gebruik te kunnen maken. Let wel dat u in sommige gevallen ook verzendkosten verschuldigt bent bij bijvoorbeeld gratis producten. Randvoorwaarden worden dan ook altijd keurig netjes door de aanbieders aangeboden.

Heeft u een aanbiedingsaanvraag ingediend, maar wilt u deze annuleren? Dan dient u hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder. Wij kunnen uw aanvragen niet annuleren of inzien en zijn dan ook slechts tussenpersoon voor het verzamelen van relevante acties.

Op onze website vindt u relevante aanbiedingen voor de particuliere markt. Zo kunt u onder meer rekenen op de mogelijkheid om gratis producten te ontvangen, maar zullen wij ook allerlei andere aanbiedingen weergeven. Denkt u maar eens aan kortingscode's energiecontracten met gratis tablets of zelfs gratis abonnementen. Kortom voldoende te vinden voor iedereen!